De leerlooierspatio

Uitbreiding en interieur in gulpen

Aan de Looiersstraat in Gulpen is een bestaande hoekwoning omgetoverd tot een moderne en ruime patiowoning. Het interieur van de woning is van top tot teen aangepast aan de hedendaagse standaarden en woonwensen van de opdrachtgever.

De woning is aan de achterzijde uitgebreid met twee nieuwe volumes die door de erfafscheiding verbonden worden. Op deze wijze ontstaat tussen de garage aan de achterzijde en de aanbouw aan het huis een intieme patio. De patio geeft de bewoners de nodige rust en privacy om te kunnen ontsnappen aan de drukke winkelstraat in het centrum van Gulpen.

Met betrekking tot het interieur is een uitgebreid kleur- en materiaaladvies uitgewerkt. Een op maat ontworpen zwevend, multifunctioneel kastmeubel vormt een beeld- en structuurbepalend rustpunt in de ruimte.

 

Projectdetails
Type: uitbreiding, woonhuis, interieur
Status: in uitvoering
Opdrachtgever: privaat
Locatie: Gulpen